Managed Security Services

Managed Security Services beskytter din virksomheds netværk og oplysninger aktivt 24/7, og til en brøkdel af omkostningerne ved ‘in-house’-sikkerhed.

Mange virksomheder køber, implementerer og driver et stort og komplekst sikkerhedssetup, samtidig med at de skal holde sig opdateret og vedligeholde systemerne for at modsvare det konstant forandrende it-trusselsbillede. Der skal kontinuerligt ansættes og uddannes personer, som kender de enkelte løsninger på markedet, og de skal have tid til at holde sig opdateret i forhold til de aktuelle trusler. Samtidig skal virksomhedens markedsposition sikres, lovkrav overholdes og omkostningsniveauet minimeres. Derfor hjælper vi virksomheder med Security as a Service. Vi hjælper med at holde Antivirus systemer, firewalls, proxy, mv. opdateret og at få lavet de rigtige policies efter best-practice.

Hvor og hvornår skaber Managed Security Services værdi?

Managed Security Services er et alternativ til virksomhedens egen drift af sikkerhedsløsninger, idet udstyret ejes og drives af serviceudbyderen. Aftalen kan skaleres efter behov. På den måde opnår virksomheden et øget sikkerhedsniveau og en begrænsning af risici, da opgaven varetages af specialister, som ikke laver andet. Samtidig kan de interne ressourcer allokeres til opgaver, der skaber værdi for forretningen.

Outsourcing øger fleksibiliteten og kompetenceniveauet, og i nogle virksomheder er det nemmere at finde driftsmidler end investeringsmidler. Det er afgørende at finde en strategisk partner, du stoler på og vælge hvilke områder, der er hensigtsmæssige at outsource.

Ressourcer

Mange virksomheder har ikke nok ressourcer til at holde deres sikkerhed opdateret. Vi hjælper med alt fra firewalls til rådgivning om sikkerhed. Med en aftale hos os er du sikker på at sikkerheden altid er up-to-date.

Vi er specialiseret i Palo Alto Networks og Cisco sikkerhed. Med mere end 30 års erfaring fra energi og banksektoren.

Har du brug for hjælp til it-sikkerhed eller backup?

Vi er eksperter i IT-sikkerhed, så vi venter bare på at hjælpe jer med jeres løsninger. 

At være det bedste inden for vores område betyder, at vi er forpligtet til hvert projekt, vi har geniale ideer, der bliver virkelighed, og vi gør hver klient glad.

Kontakt os

teamIT ApS
Agtrupvej 2F
6000 Kolding

+45 69 17 30 40
salg@teamit.dk

CVR: 40447733