Aller Aqua

“Jeg undersøger altid markedet når jeg får et tilbud, og der må jeg bare sige, at Teamit er meget konkurrencedygtige på deres priser.”

– Jan Garbrecht, IT-manager – Aller Aqua

I 2019 valgte Aller Aqua at gøre brug af vores IT-kompetencer og derved bruge os som deres IT-samarbejdspartner. Vi har lavet en sårbarhedsscanning af deres netværk og ud fra det, sat en handlingsplan op. Vi hjælper hvis der f.eks. opstår driftsproblemer med deres IT-infrastruktur eller de har andre udfordringer de har brug for vores IT-kompetencer til.
Vi har i samarbejde med Aller Aqua hjulpet med opsætning af set up i Polen og senere set up af ny firewall til deres fabrik i Serbien.

Aller Aqua har i mere end 50 år, producere fiskefoder til dam-og havbrug. De er en familiejet virksomhed og har rødder mere end 1000 år tilbage, hvilket også gør dem til en af de mest erfarne producenter.
Aller Aqua har i dag fabrikker i Danmark, Polen, Tyskland, Egypten, Zambia, Kina og Serbien og eksportere til mere end 70 lande på verdensplan.

“Dygtige og kompetente ansatte som kaster sig ud i opgaverne med det samme. TeamIT har et team af faglige dygtige medarbejdere, som er nemme at tale og kommunikere med. Alt i alt et rigtig godt samarbejde med en dygtig virksomhed.”

– Jan Garbrecht, IT-manager – Aller Aqua

Lad os håndtere din IT-sikkerhed

Vi er eksperter indenfor IT-sikkerhed. Med vores Managed Security
Services er i sikret at jeres IT-sikkerhed altid er i top.
Vi er bla. førende indenfor Palo Alto Networks, Fortinet og Microsoft.
Kontakt os i dag for en gratis gennemgang af jeres IT-sikkerhed.

  • 10

    ANSATTE
  • 40+

    KUNDER
  • 100%

    SIKKERHED
At være det bedste inden for vores område betyder, at vi er forpligtet til hvert projekt, vi har geniale ideer, der bliver virkelighed, og vi gør hver klient glad.

KONTAKT OS


© Team IT . Alle rettigheder forebeholdes . Drevet af: boosa.io.

Privatlivspolitik