Aller Aqua

“Jeg undersøger altid markedet når jeg får et tilbud, og der må jeg bare sige, at Teamit er meget konkurrencedygtige på deres priser.”

I 2019 valgte Aller Aqua at gøre brug af vores IT-kompetencer og derved bruge os som deres IT-samarbejdspartner. Vi har lavet en sårbarhedsscanning af deres netværk og ud fra det, sat en handlingsplan op. Vi hjælper hvis der f.eks. opstår driftsproblemer med deres IT-infrastruktur eller de har andre udfordringer de har brug for vores IT-kompetencer til.
Vi har i samarbejde med Aller Aqua hjulpet med opsætning af set up i Polen og senere set up af ny firewall til deres fabrik i Serbien.

Aller Aqua har i mere end 50 år, producere fiskefoder til dam-og havbrug. De er en familiejet virksomhed og har rødder mere end 1000 år tilbage, hvilket også gør dem til en af de mest erfarne producenter.
Aller Aqua har i dag fabrikker i Danmark, Polen, Tyskland, Egypten, Zambia, Kina og Serbien og eksportere til mere end 70 lande på verdensplan.

“Dygtige og kompetente ansatte som kaster sig ud i opgaverne med det samme. TeamIT har et team af faglige dygtige medarbejdere, som er nemme at tale og kommunikere med. Alt i alt et rigtig godt samarbejde med en dygtig virksomhed.”

– Jan Garbrecht, IT-manager – Aller Aqua