Genmab

“Flere medarbejdere fra teamIT ApS, men for det meste Nichlas Baun, har arbejdet i mit team som Security Incident Analyst siden august 2020, og jeg håber inderligt at fortsætte dette partnerskab i mange år fremover.”

“I løbet af de sidste to år har Nichlas og andre konsulenter fra TeamIT ApS konstant demonstreret deres praktiske viden og erfaring indenfor – bl.a. – styring af operationelle sikkerhedshændelser samt styring af forbedringen af effektiviteten og effektiviteten af Genmabs detektions- og hændelsesresponsprocesser og -procedurer.

De demonstrerede også mange gange deres evne til at tilpasse og udvide deres viden for at reagere på det ændrede behov, som blev nødvendigt for at succesfuld håndtere det aktuelle trussels- og sårbarhedsbillede.

Når det var nødvendigt, tog de initiativet, men har altid først og fremmest været resultatdrevne, hvilket i vores organisation ofte går ud på at arbejde tæt sammen med andre interne og eksterne partner om at løse sikkerhedshændelser.”

“På grund af deres viden, kvaliteten af arbejdet og sidst, men ikke mindst konsulenternes personlighed, kan jeg varmt anbefale teamIT ApS”

– Markus Kluge, Director, Cyber Security & IT Risk