Fortinet

Fortinet (NASDAQ: FTNT) sikrer alt fra små kontorer til de største virksomheder, tjenesteudbydere og regeringsorganisationer over hele verden. Fortinet giver sine kunder intelligent beskyttelse på tværs af den voksende angrebsflade og det skiftende trusselsbillede samt leverer kræfterne til et stadigt stigende ydelseskrav til netværket - i dag og fremover.

Fortinet Security Fabric-arkitekturen er unik og kan levere sikkerhed uden kompromis for at tackle de mest kritiske sikkerhedsudfordringer, hvad enten det er i netværks-, applikations-, sky- eller mobile miljøer. Fortinet rangerer som nummer et, den der afsender flest sikkerheds-appliances i hele verden og mere end 450.000 kunder stoler på Fortinet for at beskytte deres forretninger.

Fortinet er udnævnt Leader af Gartner for bl.a. Next Generation Firewalls, men har et bredt sikkerheds sortiment, der kan binde din sikkerhedsløsning sammen.

Har du brug for hjælp til it-sikkerhed eller backup?

At være det bedste inden for vores område betyder, at vi er forpligtet til hvert projekt, vi har geniale ideer, der bliver virkelighed, og vi gør hver klient glad.

Kontakt os

teamIT ApS
Agtrupvej 2F
6000 Kolding

+45 69 17 30 40
salg@teamit.dk

CVR: 40447733