Book en gratis 1:1 sparring

Gratis sikkerhedsanalyse.

Er din virksomhed sikret imod hacking og daglige drifts udfordringer?

Få en gratis time 1:1 sparring med os her.

Bliv klogere på:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Erfarne konsulenter

Vi råder over erfarne og skarpe it-konsulenter, der med deres ekspertise og viden inden for teknologier og nyeste standarter, løser og udføre opgaver inden for forskellige arbejdsområder. 

Hver konsulent har hver deres profil, som gør at vi har mulighed for at vælge den it-konsulent, hvis erfaring og kompetencer kan understøtte præcis de behov og udfordringer i nu måtte stå med.   

Mere end nogensinde før er IT-sikkerhed blevet essentielt for din forretning.  

Hos teamIT er IT-sikkerhed et af vores specialistområder. Hver dag skræddersyr vores erfarne konsulenter sikkerhedsløsninger, som passer præcist til det trusselsbillede – vores kunder står overfor.  

Book et gratis, uforpligtende møde med os og få et overblik over din situation samt forslag til simple løsninger på de mest åbenlyse udfordringer.  

Services

Software og hosting løsninger der sikrer din daglige drift

Vælger du at outsource dine IT-løsninger, skaber det direkte værdi for din virksomhed. Så sikrer du dig at din IT-afdeling altid er med på den nyeste teknologi og holder dig opdateret

Modern workplace

Med Office 365 har Microsoft udviklet en platform, der indeholder en lang række programmer/apps, der på bedste vis understøtter fremtidens arbejdsplads – Modern Workplace.

IT-outsourcing

Vi leverer fleksibel og skalerbar outsourcing baseret på markedsledende teknologi, topsikret og solid infrastruktur samt ekspertrådgivning.

IT-sikkerhed

I en tid med professionelle og ondsindede hackere lurende i den digitale verden, er det vigtigt, at din virksomhed er beskyttet forsvarligt.

Hosting

Med IT-hosting fra os får du en øget sikkerhed, mere frihed og mere fleksibilitet. Vores løsninger er skalerbare og skræddersyet til dine behov.

Cloud

Når I får rykket jeres IT-systemer over på cloudbaserede løsninger, vil I opleve flere fordele.

Backup

Vi er fleksible og står klar til at finde en løsning, der passer til din virksomhed. Og vi giver dig samtidig mulighed for at vælge en række funktioner: SQL-databaser og meget andet.

Genmab

Flere medarbejdere fra teamIT ApS, men for det meste Nichlas Baun, har arbejdet i mit team som Security Incident Analyst siden august 2020, og jeg håber inderligt at fortsætte dette partnerskab i mange år.

- Markus Kluge, Director, Cyber Security & IT Risk

Læs hele casen

Aller Aqua

“Dygtige og kompetente ansatte som kaster sig ud i opgaverne med det samme. TeamIT har et team af faglige dygtige medarbejdere, som er nemme at tale og kommunikere med. Alt i alt et rigtig godt samarbejde med en dygtig virksomhed.”

– Jan Garbrecht, IT-manager – Aller Aqua

Læs hele casen

Pynten Holding ApS

"Hurtig og effektiv håndtering af alle opgaver, store som små, således at man altid føler sig i trygge hænder med TeamIT."

– Mona Michaelsen, udlejningsansvarlig – Pynten Holding ApS

Læs hele casen

Frøslev

De konsulenter der var tilknyttet processen, var superprofessionelle da de ankom til os og formåede på deres egen måde at omformulere spørgsmålene til et menneskeligt sprog. IT er ikke lige forståeligt for alle, men det formået Teamit at gøre det til for os.

– Nicolai Moldt, IT-specialist – Frøslev Træ A/S

Læs hele casen