IT-Konsulenter

Vi har den rette IT-konsulent til din virksomhed

Det er vores konsulenter, som får tingene til at hænge sammen, og ikke teknikken. Med vores IT-konsulenter i din virksomhed, har du stor mulighed for at øge effektiviteten og styrke din forretning.

Er du interesseret i at høre mere?

Hvad er en IT-konsulent?

Når du vælger en IT-konsulent fra TeamIT, så får du en ekstern person, der hentes ind i din virksomhed. Her finder vi det rette match på baggrund af manglende kompetencer til de IT-udfordringer, som din virksomhed nu måtte stå med, eller mangel på den rette profil til en ansættelse. På den måde vil du få en solid tilføjelse til din virksomheds IT-afdeling.

Vores IT-konsulenter hjælper med at etablere og forbedre IT-systemer, samt rådgive og vejlede din virksomheds medarbejdere. De er specialiserede inden for forskellige områder, og her er det vores fornemmeste opgave at finde den helt rette konsulent til din virksomhed.

Derudover sikrer vi, at de har den nyeste viden om teknologier til at optimere jeres IT-miljø. På den måde er din IT-infrastruktur på linje med din virksomheds mål.

Hvorfor vælge en ekstern IT-konsulent til din virksomhed?

Med en ekstern IT-konsulent i din virksomhed, har du mulighed for at bringe innovative teknologier og idéer ind i virksomheden. Det kan nemlig være med til at føre til øget effektivitet og konkurrenceevne.

Du også stor mulighed for at drage nytte af vores konsulents’ viden og kompetencer til de andre ansatte i virksomheden.

En konsulent fra TeamIT kan hjælpe med at udvikle, vedligeholde og implementere de nuværende og nye IT-systemer, samt stå for at udvælge og indkøbe nyt IT-udstyr. På den måde vil din virksomhed hele tiden være opdateret med det nødvendige software og udstyr.

Det kan også være din virksomhed står over for et større IT-projekt, hvor der er brug for de rette kompetencer indenfor et bestemt område. Det er her I med fordel kan vælge en IT-konsulent med de helt rette færdigheder. Dette gælder uanset om du er en lille eller mellemstor virksomhed. Hvis behovet er for det, er der også mulighed for at lave en aftale, hvor TeamIT kommer til at agerer som din eksterne IT-afdeling.

vores konsulenter styrker din forretning og øger effektiviteten”

Konsulenter

Deltids eller fuldtidskonsulent, behovet er forskelligt

IT-konsulenter kan tilpasses forskellige projekter og behov, og kan være til rådighed på kort varsel.

Står din virksomhed over for et større og langvarigt projekt?

Har du måske behov for en IT-konsulent fast i virksomheden hver dag i en tidsbegrænset periode?

Det kan også være din virksomhed kun har behov for en konsulent 1-2 dage i ugen, eller på support telefon – behovet er forskelligt!

Services

Vi har de tekniske og menneskelige kompetencer til at hjælpe vores kunder

Konsulenterne har forskellige kompetencer og er specialiserede inden for forskellige områder af IT. Nogle med speciale inden for sikkerhed, andre har helt styr på netværk eller rådgivning og support.

Vores konsulenter modtager den rette træning og uddannelse, der er behov for, for at vedligeholde og opdagtere relevante certificeringer. Vi er altid på forkant med de rette teknologier og services, for at forblive konkurrencedygtige i den konstant skiftende teknologiske verden.

Vi hjælper med at finde den helt rette konsulent, til den udfordring I nu måtte stå overfor.

”Vi har de tekniske og menneskelige kompetencer”

Vi tilbyder bl.a.
Systemkonsulenter
Driftskonsulenter
Tekniske konsulenter
Netværkskonsulenter

Har din virksomhed brug for en ekstern IT-konsulent, så lad os hjælpe dig med at finde den rette som kan skabe værdi for din virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud på en IT-konsulent

Konsulenter

Erfarne konsulenter

Vi råder over erfarne og skarpe it-konsulenter, der med deres ekspertise og viden inden for teknologier og nyeste standarter, løser og udføre opgaver inden for forskellige arbejdsområder. 

Hver konsulent har hver deres profil, som gør at vi har mulighed for at vælge den it-konsulent, hvis erfaring og kompetencer kan understøtte præcis de behov og udfordringer i nu måtte stå med.   

Mere end nogensinde før er IT-sikkerhed blevet essentielt for din forretning.  

Hos teamIT er IT-sikkerhed et af vores specialistområder. Hver dag skræddersyr vores erfarne konsulenter sikkerhedsløsninger, som passer præcist til det trusselsbillede – vores kunder står overfor.  

Book et gratis, uforpligtende møde med os og få et overblik over din situation samt forslag til simple løsninger på de mest åbenlyse udfordringer.  

Genmab

Flere medarbejdere fra teamIT ApS, men for det meste Nichlas Baun, har arbejdet i mit team som Security Incident Analyst siden august 2020, og jeg håber inderligt at fortsætte dette partnerskab i mange år.

- Markus Kluge, Director, Cyber Security & IT Risk

Læs hele casen

Aller Aqua

“Dygtige og kompetente ansatte som kaster sig ud i opgaverne med det samme. TeamIT har et team af faglige dygtige medarbejdere, som er nemme at tale og kommunikere med. Alt i alt et rigtig godt samarbejde med en dygtig virksomhed.”

– Jan Garbrecht, IT-manager – Aller Aqua

Læs hele casen

Pynten Holding ApS

"Hurtig og effektiv håndtering af alle opgaver, store som små, således at man altid føler sig i trygge hænder med TeamIT."

– Mona Michaelsen, udlejningsansvarlig – Pynten Holding ApS

Læs hele casen

Frøslev

De konsulenter der var tilknyttet processen, var superprofessionelle da de ankom til os og formåede på deres egen måde at omformulere spørgsmålene til et menneskeligt sprog. IT er ikke lige forståeligt for alle, men det formået Teamit at gøre det til for os.

– Nicolai Moldt, IT-specialist – Frøslev Træ A/S

Læs hele casen