Frøslev

De konsulenter der var tilknyttet processen, var superprofessionelle da de ankom til os og formåede på deres egen måde at omformulere spørgsmålene til et menneskeligt sprog. IT er ikke lige forståeligt for alle, men det formået Teamit at gøre det til for os.

– Nicolai Moldt, IT-specialist – Frøslev Træ A/S

Vi stod som virksomhed med en ekstern IT-leverandør, men følte der kunne gøres mere på sikkerhedsfronten hele vejen rundt i firmaet – i og med sikkerheden spiller en større og større rolle i dagens trusselbillede. Det var her vi kom i dialog med TeamIT, som anbefalende os at få lavet en CIS20 analyse. Vi takkede ja og fik besøg af to super professionelle medarbejder som gennemgik analysen slavisk og der var tid til tillægsspørgsmål, som vi syntes var en super god tilføjelse, og fik forklaret tingene hvis der var behov for det.
En uge senere fik vi igen besøg af Teamit, som gennemgik svarene på analysen og forklarede hvor det ville give mening at sætte ind for en bedre it-sikkerhed.

Vi er positivt overrasket over den CIS20 analyse vi har fået leveret af TeamIT. En meget positiv tilgang til analysen, og en gennemtænkt slut rapport vi fik afleveret.

– Nicolai Moldt, IT-specialist – Frøslev Træ A/S

Lad os håndtere din IT-sikkerhed

Vi er eksperter indenfor IT-sikkerhed. Med vores Managed Security
Services er i sikret at jeres IT-sikkerhed altid er i top.
Vi er bla. førende indenfor Palo Alto Networks, Fortinet og Microsoft.
Kontakt os i dag for en gratis gennemgang af jeres IT-sikkerhed.

  • 10

    ANSATTE
  • 40+

    KUNDER
  • 100%

    SIKKERHED
At være det bedste inden for vores område betyder, at vi er forpligtet til hvert projekt, vi har geniale ideer, der bliver virkelighed, og vi gør hver klient glad.

KONTAKT OS


© Team IT . Alle rettigheder forebeholdes . Drevet af: boosa.io.

Privatlivspolitik