IT-Support

Nedetid kan være omkostningstungt for din virksomhed. Derfor bør du undgå det. Vi kan hjælpe dig med IT-support 24/7. Og vi kan behandle din sag hurtigt og effektivt, hvis uheldet er ude – uanset om det er en hardware- eller softwarefejl.

Med vores IT-support er du sikret en kompetent partner, som står til rådighed ved nedbrud. Den daglige drift i din virksomhed kan gå helt i stå, hvis systemerne er ude af drift, hvilket i sidste ende kan koste på bundlinjen.

Hos os har du mulighed for at få IT-support baseret pr. time, men vi kan også udarbejde en fast aftale, som er skræddersyet til din virksomhed og jeres behov. På den måde giver vi dig en stor fleksibilitet og en valgfrihed, der hjælper din virksomhed bedst muligt med at supportere jeres IT. Vores IT-support indebærer blandet andet:

  • Opdatering af dit software.
  • At vi vinker farvel til virus på din computer.
  • Telefonsupport, så du kan få hjælp og vejledning.
  • Løbende overvågning, så vi kan reagere omgående i tilfælde af nedbrud.

Overlad trygt dit IT til os

Med solid erfaring indenfor IT-support, står vi klar til at hjælpe og rådgive dig. Kontakt os på telefon 2696 4100 og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at nedbringe nedetider og opretholde velfungerende IT-systemer.

Har du brug for hjælp til it-sikkerhed eller backup?

At være det bedste inden for vores område betyder, at vi er forpligtet til hvert projekt, vi har geniale ideer, der bliver virkelighed, og vi gør hver klient glad.

Kontakt os

teamIT ApS
Agtrupvej 2F
6000 Kolding

+45 69 17 30 40
salg@teamit.dk

CVR: 40447733