82C18D66-D59F-474C-A366-255A02E5A45D

IT-sikkerhed

I en tid med professionelle og ondsindede hackere lurende i den digitale verden, er det vigtigt, at din virksomhed er beskyttet forsvarligt. Et hackerangreb kan få fatale konsekvenser for jeres datahåndtering, kunder, samt daglige og generelle drift.
Derfor står vi klar til at hjælpe jer med jeres IT-sikkerhed.

Hvad er det vigtigste i forhold til IT-sikkerhed?

Det er faktisk ikke altid så nemt at svare på. Modsat hvad mange tror er det vigtigste ikke at få styr på klienter, netværk, servere osv.

Det er ofte der det kniber, men vent nu med at kaste kærlighed og penge over dette, og læs videre herunder.

Inden man hælder en masse penge ned i et ”sort” hul, skal man få afdækket sin risiko. Det at have styr på sin risiko, gør også at man ved hvor man er sårbar, og hvor man skal gøre det ”bedre” og evt. investerer penge og tid i at forbedre IT-sikkerheden, og ligeledes ved man hvor man ikke skal investere, fordi man enten kender risikoen (og/eller acceptere denne risiko), eller fordi det ikke er nødvendigt at gøre noget.

Lad os sikre dit IT

Med en bred erfaring står vi til rådighed for at holde din virksomhed sikker. Vi tilpasser en unik og skræddersået løsning, som passer til din virksomhed og jeres systemer. Vi sørger for at hjælpe jer på vej med jeres IT-sikkerhed. For en unik løsning til jeres virksomhed kan du kontakte os på telefonen.

Ved brug af vores dybe indsigt vil vi udarbejde en sikkerhedsløsning, der giver indsigt i daglig dagens trusler og hjælper med at undgå virus og diverse ransomware.

Hackere er i dag blevet mere professionelle, hvor faren lurer fra mange vinkler. Og de avancerede og kreative angreb fra hackerne kræver avancerede IT-sikkerhedsløsninger som modsvar.

Vi er eksperter i firewall-løsninger og SIEM(Security Information & Event Management) systemer.

Kontakt os i dag for en gratis gennemgang af jeres IT-sikkerhed.

Dit firma's risikoprofil - hvad er det?

Det at afdække firmaets risikoprofil er noget som man bør ligge ind i et årshjul og genbesøge mindst 1 gang hver år, man kan ikke sammenligne 2 firmaer, som laver præcis det samme, og derved udlede at de har samme risiko, det er individuelt fra det ene firma til det andet. 

Denne risikostyring er et ledelsesværktøj, som gør at man ved at man har styr på ”butikken”, i hvert fald for IT, og derfor bør det også være forankret i ledelsen. Der findes forskellige værktøjer til dette, og man kan også få hjælp at firmaer til at få styr på dette, søg altid rådgivning. Der findes også en række puljemidler, hvor man kan få tilskud.

Her under SMV:Digital som er et samlet program, der løbende uddeler puljer til bl.a. digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse, hvor TeamIT er rådgiver.

Undgå at hackere får adgang til kritiske systemer og data

Når nu du har læst ovenstående, så tænker du – ja ja, det er ikke noget for mit firma – jo, du skal brug tid på at kende din risiko – alligevel vil jeg herunder beskrive en række ting som typisk dukker op i en risiko analyse af IT-sikkerheden.

  • Få etableret en backupplan – nej ikke en plan for at tage backup af dine data, men en plan for hvad der skal ske, hvis du mister adgang til dine data og systemer – en plan ”B”.

  • Tag backup af dine data, og gerne en backup som ligger et andet fysisk sted end dit firma – også tit kaldet en ”remote backup”.

  • Brug altid 2 faktor godkendelse (2FA) – det er lidt som MitID / NemID, noget du ved (dit kodeord) og noget du har (NemID/MidtID app / nøglekort) – det  f forhindre at hvis din konto/password bliver kompromitteret (kendt) på Internet, at andre kan udnytte det.

  • Adskil firma og private kontispecielt e-mail konti – det vil altid være en risiko at blande privat e-mail og firma e-mail, og i øvrigt sender dette også et lidt uklart signal til modtageren.
 • Brug ikke samme password, til alle firmaet adgange (e-mail, online systemer osv.) – det er for nemt for en hacker at gætte sig til at få adgang, hvis først dit password er kendt fra 1 sted, og sørg for at skifte det – brug gerne et ”stærkt” password, bestående af både store, små bogstaver, tal og et special tegn (!#%& osv.) – undgå at anvende danske tegn (æøå)
  Man kan anvende en kodeord husker, der findes en række produkter på markedet, som kan hjælpe med at huske alle dine password, og som i øvrigt hjælper med at logge ind når den genkender en side hvor du skal logge ind med et brugernavn og password.

 • Brug aldrig samme password til firma konti og private konti
Services

Software og hosting løsninger der sikrer din daglige drift

Vælger du at outsource dine IT-løsninger, skaber det direkte værdi for din virksomhed. Så sikrer du dig at din IT-afdeling altid er med på den nyeste teknologi og holder dig opdateret

Modern workplace

Med Office 365 har Microsoft udviklet en platform, der indeholder en lang række programmer/apps, der på bedste vis understøtter fremtidens arbejdsplads – Modern Workplace.

IT-outsourcing

Vi leverer fleksibel og skalerbar outsourcing baseret på markedsledende teknologi, topsikret og solid infrastruktur samt ekspertrådgivning.

IT-sikkerhed

I en tid med professionelle og ondsindede hackere lurende i den digitale verden, er det vigtigt, at din virksomhed er beskyttet forsvarligt.

Hosting

Med IT-hosting fra os får du en øget sikkerhed, mere frihed og mere fleksibilitet. Vores løsninger er skalerbare og skræddersyet til dine behov.

Cloud

Når I får rykket jeres IT-systemer over på cloudbaserede løsninger, vil I opleve flere fordele.

Backup

Vi er fleksible og står klar til at finde en løsning, der passer til din virksomhed. Og vi giver dig samtidig mulighed for at vælge en række funktioner: SQL-databaser og meget andet.

Sådan arbejder vi

1

Book en gratis sikkerhedsanalyse

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

2

Erfarne konsulenter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

3

IT sikkerhed

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

Genmab

Flere medarbejdere fra teamIT ApS, men for det meste Nichlas Baun, har arbejdet i mit team som Security Incident Analyst siden august 2020, og jeg håber inderligt at fortsætte dette partnerskab i mange år.

- Markus Kluge, Director, Cyber Security & IT Risk

Læs hele casen

Aller Aqua

“Dygtige og kompetente ansatte som kaster sig ud i opgaverne med det samme. TeamIT har et team af faglige dygtige medarbejdere, som er nemme at tale og kommunikere med. Alt i alt et rigtig godt samarbejde med en dygtig virksomhed.”

– Jan Garbrecht, IT-manager – Aller Aqua

Læs hele casen

Pynten Holding ApS

"Hurtig og effektiv håndtering af alle opgaver, store som små, således at man altid føler sig i trygge hænder med TeamIT."

– Mona Michaelsen, udlejningsansvarlig – Pynten Holding ApS

Læs hele casen

Frøslev

De konsulenter der var tilknyttet processen, var superprofessionelle da de ankom til os og formåede på deres egen måde at omformulere spørgsmålene til et menneskeligt sprog. IT er ikke lige forståeligt for alle, men det formået Teamit at gøre det til for os.

– Nicolai Moldt, IT-specialist – Frøslev Træ A/S

Læs hele casen
0
Ansatte
0 +
Kunder
0 %
Sikkerhed

Kontakt os i dag for en gratis gennemgang af jeres IT-sikkerhed

Vi er eksperter indenfor IT-sikkerhed. Med vores Managed Security
Services er i sikret at jeres IT-sikkerhed altid er i top.

Spørgsmål?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.