IT-Sikkerhed

I en tid med professionelle og ondsindede hackere lurende i den digitale verden, er det vigtigt, at din virksomhed er beskyttet forsvarligt. Et hackerangreb kan få fatale konsekvenser for jeres datahåndtering, kunder, samt daglige og generelle drift.

Lad os sikre dit IT

Med en bred erfaring står vi til rådighed for at holde din virksomhed sikker. Vi tilpasser en unik og skræddersået løsning, som passer til din virksomhed og jeres systemer. Vi sørger for at hjælpe jer på vej med jeres IT-sikkerhed. For en unik løsning til jeres virksomhed kan du kontakte os på telefonen.

Ved brug af vores dybe indsigt vil vi udarbejde en sikkerhedsløsning, der giver indsigt i daglig dagens trusler og hjælper med at undgå virus og diverse ransomware.

Hackere er i dag blevet mere professionelle, hvor faren lurer fra mange vinkler. Og de avancerede og kreative angreb fra hackerne kræver avancerede IT-sikkerhedsløsninger som modsvar.

Vi er eksperter i firewall-løsninger og SIEM(Security Information & Event Management) systemer.

Kontakt os i dag for en gratis gennemgang af jeres IT-sikkerhed.

Har du brug for hjælp til it-sikkerhed eller backup?

Vi er eksperter i IT-sikkerhed, så vi venter bare på at hjælpe jer med jeres løsninger

At være det bedste inden for vores område betyder, at vi er forpligtet til hvert projekt, vi har geniale ideer, der bliver virkelighed, og vi gør hver klient glad.

Kontakt os

teamIT ApS
Agtrupvej 2F
6000 Kolding

+45 69 17 30 40
salg@teamit.dk

CVR: 40447733