Backup

Med en remote backup kan du sove trygt om natten. Beskyt dine data og få høj sikkerhed med en remote backup online. Vi sørger for, at dine data ligger trygt, så du altid kan genskabe dem i tilfælde af systemnedbrud i din virksomhed.

Vi er fleksible og står klar til at finde en løsning, der passer til din virksomhed. Og vi giver dig samtidig mulighed for at vælge en række funktioner: SQL-databaser og meget andet.

Beskyt din data med en remote backup

Med vågne øjne overvåger og servicerer vi din backup, så den altid er i drift og sikker. Ydermere sørger vi for at opbevarer dine sikkerhedskopier sikkert og krypteret.

Ydermere står vores backup til rådighed når du skal bruge den. Og det kan være i tilfælde, at dine data er forsvundet eller dine systemer nedbrudt.

Vores backup-løsninger finder du med lave driftsomkostninger, så det ikke bliver en dyr omgang for din virksomhed at føle sig sikker.

Lad os hjælpe dig med din remote backup

Gennem mange år har vi høstet en bred vifte af kompetencer, samt gode erfaringer. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med at få en remote backup – til gavn for din data, din virksomhed og din sikkerhed.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan udarbejde en løsning med en remote backup, der passer til din virksomhed.

Lad os håndtere din IT-sikkerhed

Vi er eksperter indenfor IT-sikkerhed. Med vores Managed Security
Services er i sikret at jeres IT-sikkerhed altid er i top.
Vi er bla. førende indenfor Palo Alto Networks, Fortinet og Microsoft.
Kontakt os i dag for en gratis gennemgang af jeres IT-sikkerhed.

  • 10

    ANSATTE
  • 40+

    KUNDER
  • 100%

    SIKKERHED
At være det bedste inden for vores område betyder, at vi er forpligtet til hvert projekt, vi har geniale ideer, der bliver virkelighed, og vi gør hver klient glad.

KONTAKT OS


© Team IT . Alle rettigheder forebeholdes . Drevet af: boosa.io.

Privatlivspolitik