Palo Alto Networks

Gartner har offentliggjort sin 2019 Magic Quadrant for Enterprise Network Firewalls og placeret Palo Alto Networks som leder for syvende gang i træk.

Palo Alto Networks, har været banebrydende, når man taler næste generation af netværkssikkerhed på deres innovative platform, der giver kunden mulighed for at sikre sit netværk sikkert, i et stadig mere kompleks og hurtig voksende antal applikationer.

Kernen i denne platform af deres næste generation af firewall, leverer synlighed og kontrol over kundens applikationer, brugere og indhold i firewallen ved hjælp af en stærkt optimeret hardware og software-arkitektur, dette kombineret med deres Traps:Fuld NextGen Endpoint beskyttelse uden tung administration og dermed et minimum af vedligehold. Erstat den ”gamle” antivirus med en løsning der kigger på kendte og ukendte angreb.

Vi råder over nogle af Danmarks dygtigste konsulenter som har en track-record på Rådgivning; Designoplæg; Levering og Implementering på nogle af de største Palo Alto løsninger i Danmark.

Har du brug for hjælp til it-sikkerhed eller backup?

At være det bedste inden for vores område betyder, at vi er forpligtet til hvert projekt, vi har geniale ideer, der bliver virkelighed, og vi gør hver klient glad.

Kontakt os

teamIT ApS
Agtrupvej 2F
6000 Kolding

+45 69 17 30 40
salg@teamit.dk

CVR: 40447733