Om teamIT

Fokuspunktet for vores arbejde er, hvordan vi kan optimere din forretning med IT.

TeamIT blev i 2019 etableret af Nichlas Baun og Allan Mogensen. Vi er en mindre IT-virksomhed som leverer de bedste it-løsninger, datasikkerhed, cloud og netværksløsninger til vores kunder.

Vi har mange års erfaring fra energi og banksektoren og vores team består af nogle dygtige og kompetente it-eksperter som brænder for det de laver.

Som kunde ved os vil du opleve at blive mødt med respekt hele vejen igennem og vi går ikke på kompromis med kvaliteten, når det handler om sikkerhed.

Jeres tryghed, er vores sikkerhed.

6CC2897C-3BE4-4630-8A78-35469C30D4AE Afspil video

Teamet

Hos TeamIT finder du en flok dygtige og kompetente it-specialister, der hver dag yder deres bedste for kunderne, og skaber de bedste resultater.

Vi samarbejder som et Team (IT) og står altid klar til at hjælpe flere virksomheder, med deres netværksløsninger, sikkerhed og hvad der ellers skulle være af spændende udfordringer.

Hver mand har hver deres kompetencer og styrker, og det er hemmeligheden bag vores TeamIT

Værdier

Er nogle af vores vigtigste værdier.

Når vores kunder vælger os, er det på baggrund af at de møder et firma, hvor de mærker tryghed og sikkerhed på høj plan. Vi er meget professionelle i vores arbejde og sammen med kunden skaber vi en god kundeoplevelse og dialog igennem samarbejdes processen.

Vi er certificeret inde for alle vores arbejdsområder og kan derfor garantere den bedste service af vores produkter.

Genmab

Flere medarbejdere fra teamIT ApS, men for det meste Nichlas Baun, har arbejdet i mit team som Security Incident Analyst siden august 2020, og jeg håber inderligt at fortsætte dette partnerskab i mange år.

- Markus Kluge, Director, Cyber Security & IT Risk

Læs hele casen

Aller Aqua

“Dygtige og kompetente ansatte som kaster sig ud i opgaverne med det samme. TeamIT har et team af faglige dygtige medarbejdere, som er nemme at tale og kommunikere med. Alt i alt et rigtig godt samarbejde med en dygtig virksomhed.”

– Jan Garbrecht, IT-manager – Aller Aqua

Læs hele casen

Pynten Holding ApS

"Hurtig og effektiv håndtering af alle opgaver, store som små, således at man altid føler sig i trygge hænder med TeamIT."

– Mona Michaelsen, udlejningsansvarlig – Pynten Holding ApS

Læs hele casen

Frøslev

De konsulenter der var tilknyttet processen, var superprofessionelle da de ankom til os og formåede på deres egen måde at omformulere spørgsmålene til et menneskeligt sprog. IT er ikke lige forståeligt for alle, men det formået Teamit at gøre det til for os.

– Nicolai Moldt, IT-specialist – Frøslev Træ A/S

Læs hele casen
Kompetencer

Lad os håndtere din it-sikkerhed

Vi er eksperter indenfor IT-sikkerhed. Med vores Managed Security Services er i sikret at jeres IT-sikkerhed altid er i top. Vi er bla. førende indenfor Palo Alto Networks, Fortinet og Microsoft.