Palo Alto Networks

Gartner har offentliggjort sin 2019 Magic Quadrant for Enterprise Network Firewalls og placeret Palo Alto Networks som leder for syvende gang i træk.

Palo Alto Networks, har været banebrydende, når man taler næste generation af netværkssikkerhed på deres innovative platform, der giver kunden mulighed for at sikre sit netværk sikkert, i et stadig mere kompleks og hurtig voksende antal applikationer.

Kontakt os

Kernen i denne platform af deres næste generation af firewall, leverer synlighed og kontrol over kundens applikationer, brugere og indhold i firewallen ved hjælp af en stærkt optimeret hardware og software-arkitektur, dette kombineret med deres Traps:Fuld NextGen Endpoint beskyttelse uden tung administration og dermed et minimum af vedligehold. Erstat den ”gamle” antivirus med en løsning der kigger på kendte og ukendte angreb.

Vi råder over nogle af Danmarks dygtigste konsulenter som har en track-record på Rådgivning, Designoplæg, Levering og Implementering på nogle af de største Palo Alto løsninger i Danmark.

Hør mere om Palo Alto Networks

Hos os har du mulighed for at skræddersy den løsning, som passer til din virksomhed. 

info@it-team.dk
+45 69 17 30 40

KONTAKT OS

Lad os håndtere din IT-sikkerhed

Vi er eksperter indenfor IT-sikkerhed. Med vores Managed Security
Services er i sikret at jeres IT-sikkerhed altid er i top.
Vi er bla. førende indenfor Palo Alto Networks, Fortinet og Microsoft.
Kontakt os i dag for en gratis gennemgang af jeres IT-sikkerhed.

Kontakt os

At være det bedste inden for vores område betyder, at vi er forpligtet til hvert projekt, vi har geniale ideer, der bliver virkelighed, og vi gør hver klient glad.

LØSNINGER

KOMPETENCER

KONTAKT OS


© Team IT . Alle rettigheder forebeholdes . Drevet af: boosa.io.

Privatlivspolitik